Rotterdam wat vind je er van? Woonlied

Ben je voor of juist tegen? Of weet je het niet?
Wat vinden Rotterdammers van de woonvisie van het gemeentelijk college?
Waarover gaat dat woonreferendum eigenlijk?

Deze vragen waren de aanleiding voor stichting Wijk TV om een neutrale campagne te voeren, zodat zoveel mogelijk Rotterdammers op woensdag 30 november hun stem uit zullen brengen. Een stem voor of tegen de woonvisie.

Om mensen te verleiden en te herinneren aan het woonreferendum is er in opdracht van stichting Wijk TV een woonlied gemaakt door Sophie Reekers, een jonge Rotterdamse muzikante. Samen met Koor Ondersteboven is dit lied ingezongen en gratis te gebruiken, door alle partijen en clubs die campagne voeren voor het woonreferendum.

Zondag 20 november beleeft het woonlied haar radio-premiere op Radio Rijnmond in het programma van Roland Vonk tussen elf en twee uur s’middags.
Zaterdag is er alvast een voorproefje te horen op de Grote Visserijmarkt en de grote markt op het Afrikaanderplein als de band Ongeregeld haar geheel eigen interpretatie van het lied ten gehore brengt.

Als je nu alvast een voorproefje wilt horen en zien kun je hieronder de trailer bekijken die gemaakt is.

PROGRAMMA:
zaterdag 18 november 11 uur Grote Visserijplein: Band Ongeregeld speelt het woonlied
zaterdag 18 november 14 uur Afrikaanderplein: Band Ongeregeld speelt het woonlied
zondag 19 november tussen 11 en 14 uur: radiopremiere van het woonlied bij Roland Vonk, Radio Rijnmond in de originele uitvoering door Sophie Reekers & Koor Ondersteboven op de kabel

Woonlied referendum TRAILER from wijk-tv on Vimeo.

Geef een reactie